Bon Jovi Tickets

Bon Jovi Tickets
Registratie voor Bon Jovi

Tickets Bon Jovi - Inschrijvingen voor een mogelijke Europese tournee van Bon Jovi in 2022/2023.

Bon Jovi kan al terugkijken op 40 jaar bandgeschiedenis. De cultband bewijst nu opnieuw dat er nog een lange weg te gaan is. Bon Jovi brengt in juni hun 16e studioalbum uit. "Forever" is de naam van de aankomende plaat, waarvan de single "Legendary" al is uitgebracht. Zou dit de aanleiding kunnen zijn voor een Bon Jovi tour in 2024? Registreer je nu bij ticketbande en ontdek het zodra de tourdata voor Bon Jovi concerten in Duitsland bekend worden gemaakt.

Met meer dan 130 miljoen verkochte albums, diverse platina- en gouden onderscheidingen en andere prijzen zoals de Grammy, de BRIT Award of de American Music Award, is Bon Jovi sinds hun oprichting in 1983 een van de populairste rockbands ter wereld. In 2018 werd de groep uit New Jersey opgenomen in de Rock And Roll Hall of Fame.
Aanvankelijk speelden de oprichters John Francis Bongiovi Jr, David Bryan, Richie Sambora, Alec John Such en Tico Torres glam metal, maar sinds de jaren negentig spelen ze uitsluitend mainstream rock. Het album "Slippery When Wet", uitgebracht in 1986, wordt beschouwd als de meest succesvolle plaat tot nu toe, met daarop hits als "Livin' On A Prayer" en "You Give Love A Bad Name". Bon Jovi landde ook de ene hitparade topper na de andere met nummers als "Keep The Faith", "It's My Life", "Always" of "Wanted Dead or Alive". Elke studioplaat werd een million-seller en de promotietournees over de hele wereld waren bijna altijd uitverkocht. Ondanks dertig opwindende jaren in de muziekbusiness denkt Bon Jovi er nog lang niet aan om te stoppen. Onlangs bracht de rockband hun 15e plaat uit, "2020", dat de eerste keer in de geschiedenis van de band was dat ze een politiek conceptalbum uitbrachten.
keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

group