Foo Fighters Tickets

Foo Fighters Tickets
Foo Fighters Tickets

Foo Fighters Registratie voor een mogelijke Foo Fighters Tour 2023/2024. Wanneer zullen de Foo Fighters live te zien zijn? Komen ze in 2023/2024 eindelijk terug naar Nederland om de fans een fantastische avond te bezorgen?

De Foo Fighters wilden in 2022 hun 25-jarig jubileum vieren met hun fans tijdens een tour over de hele wereld. Een concert in Amsterdam stond op het tourschema van de Amerikaanse rockband in juli 2022. Hawkins, die werd beschouwd als een van de beste drummers ter wereld, overleed onverwacht op slechts vijftigjarige leeftijd. De Foo Fighters waren op dat moment op tournee in Zuid-Amerika en zouden die avond optreden op een festival. Na de tragische dood van de drummer van de Foo Fighters werden alle komende concerten geannuleerd.
Via sociale media kondigden de Foo Fighters aan dat ze snel zouden terugkeren op het podium - ook al waren ze een andere band zonder Taylor. Wie Hawkins in de toekomst zal vervangen op drums is nog onduidelijk. Het is ook nog niet bekend waar de Foo Fighters concerten zullen plaatsvinden in 2023/2024. Registreer je nu bij ticketbande en kom erachter zodra er informatie over een Foo Fighters tour dit jaar bekend wordt gemaakt.

De Foo Fighters zijn wereldwijd een van de populairste livebands, dus hun concerten zijn bijna altijd uitverkocht. Hun optredens zijn legendarisch. Denk maar aan het concert dat Dave Grohl zittend op een troon beëindigde na een ongeluk op het podium met een gebroken been.

Na de tragische dood van Kurt Cobain produceerde voormalig Nirvana-drummer Dave Grohl in een eenmansproject een demotape, die hij in 1995 uitbracht onder de naam Foo Fighters. Zowel het album als de singles "This Is a Call", "I'll Stick Around", "For All the Cows" en "Big Me" bereikten meteen de Amerikaanse hitlijsten. Om op tournee te kunnen gaan, formeerde Dave Grohl vervolgens een band. Dat de mix van moderne alternatieve rock en klassieke gitaarrock van de Foo Fighters met enthousiasme werd ontvangen, werd al bevestigd met de release van hun derde album "There Is Nothing Left to Lose" in 1999, waarvoor de band hun eerste Grammy voor "Best Rock Album" ontving.

Na wat personele herstructureringen werd de line-up van de Foo Fighters in 2000 gestabiliseerd met Grohl, gitarist Chris Shiflett, bassist Nate Mendel en drummer Taylor Hawkins. Met hun aanstekelijke rocksongs bestormden de muzikanten uit Seattle vanaf dat moment de internationale hitlijsten. De albums "One By One" in 2002, "In Your Honor" drie jaar later en "Echoes, Silence, Patience & Grace" uit 2007 bereikten niet alleen topposities in Amerika maar ook internationaal. In 2011 bereikten de Foo Fighters voor het eerst nummer 1 in de albumcharts met "Wasting Light". In de afgelopen tien jaar zijn de Foo Fighters zowel fans als critici blijven verblijden met hun muziek. In hun 25-jarige bestaan hebben de Foo Fighters negen studioalbums en één greatest-hits plaat uitgebracht. De Grammy-verzameling van de band omvat nu twaalf awards, plus vijf BRIT Awards en diverse andere onderscheidingen. Ondanks andere muziekprojecten van de individuele bandleden, vooral Dave Grohl, is het einde nog niet in zicht voor de Foo Fighters.
keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

group