Rolling Stones Tickets
Rolling Stones Tickets

Registratie voor Rolling Stones

Rolling Stones tickets voor de "Sixty Tour" 2022.

Komen de Rolling Stones terug op tournee in 2022? Het antwoord is JA! In de zomer van 2022 gaan de Rolling Stones opnieuw op tournee in het kader van hun ongelooflijke 60-jarig jubileum. In dit land kunnen we uitkijken naar een concert in Amsterdam.

De data voor de Rolling Stones concerten 2022:

13 juni 2022 Amsterdam, Johan Cruyff Arena
17 juni 2022 Bern, Stadion Wankdorf
15 juli 2022 Wenen, Ernst Happel Stadion
05 juni 2022 München, Olympisch Stadion
27 juli 2022 Gelsenkirchen, Veltins Arena

De voorverkoop is nog niet begonnen. U kunt zich nu al bindend inschrijven. De leverancier zal de tickets voor u halen nadat de voorverkoop is begonnen.

Werelds meest legendarische band Rolling Stones staat bekend om spectaculaire liveshows en zelfs na meer dan zes decennia bandgeschiedenis trekt Ü70 zich hier werkelijk van niemand iets aan. Als de personificatie van rock'n'roll willen Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood uitvinden "hoe lang je het kunt doen". De Rolling Stones hebben regelmatig wereldrecords gebroken met hun wereldtournees, de eerste in 1981, toen twee miljoen bezoekers samen met de Stones de grootste en meest succesvolle tournee in de muziekindustrie tot nu toe vierden. Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts braken dit record zelf in 1994 met de Voodoo Lounge Tour. In 2022 kunnen we uitkijken naar een jubileumtournee!

Eind 1961 ontmoette Keith Richards bij toeval zijn oude schoolvriend Mick Jagger weer op het station van Dartford, zo'n dertig kilometer van Londen. Het werd al snel duidelijk dat de twee jongens dezelfde muzikale voorkeuren hadden. Jagger nodigde toen Richards uit in zijn repetitieruimte. Korte tijd later vormden Jagger en Richard, samen met gitarist Brian Jones en bassist Dick Taylor, een nieuwe band, die werd uitgebreid met Tony Chapman op drums en Ian Stewart op keyboards. In 1962 speelde de nog naamloze band zijn eerste concert. Toen Brian Jones een advertentie wilde plaatsen voor een optreden, koos hij aan de telefoon spontaan voor de bandnaam Rollin' Stones - een verwijzing naar Muddy Waters' "Rollin' Stone".
Met een platencontract op zak vestigden de Rolling Stones zich als een anti-Beatles band in de jaren 60. De Rolling Stones luidden een nieuw muzikaal tijdperk in, niet alleen met hun uiterlijk, maar vooral met hun geluid. In 1965 bracht de Britse rockband zijn eerste eigen single uit, "The Last Time", nadat ze daarvoor altijd coverversies hadden gespeeld. Het nummer bereikte de top van de hitlijsten en werd onmiddellijk overtroffen door de tweede single "Satisfaction", die wereldwijd een nummer één hit werd. Vanaf dat moment waren de Rolling Stones het gesprek van de dag: uitverkochte tournees over de hele wereld werden vergezeld van albums die de gouden en platina status behaalden. Maar naarmate de tijd verstreek, werd de donkere kant van succes steeds duidelijker. Interne conflicten tussen de bandleden, persoonlijke problemen en gevestigde belangen bepaalden de jaren 70 en 80 van de Rolling Stones. Pas in het midden van de jaren '90 vond de band een oplossing die voor alle leden bevredigend was: om de vijf jaar gaan de Rolling Stones op tournee, zo mogelijk met een nieuw album in de bagage. Dat het concept werkt bewezen de Stones het meest recent met hun "No Filter" tour in 2017. Zullen de Rolling Stones trouw blijven aan hun ritme? Dan kunnen we niet alleen uitkijken naar een nieuwe wereldtournee in 2022, maar mogelijk ook naar een opvolger van 2016's "Blue & Lonesome".

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group