Queen + Adam Lambert Tickets

Queen + Adam Lambert Tickets
Registratie voor Queen + Adam Lambert

Queen en Adam Lambert tour, concerten en tickets 2024

Queen en Adam Lambert fans opgelet! Queen en Adam Lambert hebben nieuwe shows aangekondigd voor 2024! De band begint op 4 februari in de Vantelin Dome in Nagoya voordat ze op 7 februari naar Osaka gaan en op 10 februari naar Sapporo, voordat ze op 13 en 14 februari twee avonden in de Tokyo Dome staan.

Over de hele wereld wachten fans van Queen en Adam Lambert met smart op de terugkeer van de band naar Europa. Wordt de wens van de fans vervuld en komt er in 2024 eindelijk weer een grote Europese tournee? Meld je nu aan voor alle informatie over Queen en Adam Lambert tickets en blijf op de hoogte van hun aankomende tour.

Koop je tickets voor een mogelijke Queen en Adam Lambert Tour 2024.

Queen + Adam Lambert is een geweldige combinatie en een al even unieke live-ervaring! Nadat de rockers uit Londen samen met de American Idol-deelnemer "We Are The Champions" voor het eerst optraden tijdens de finale in 2009, was het al snel duidelijk dat het niet bij dit eenmalige optreden zou blijven. De nieuwe interpretatie van Queen-nummers bracht een breed publiek in vervoering, waaronder - ondanks aanvankelijke scepsis - veel Queen-fans die er al heel lang fan van zijn. Adam Lambert maakt sinds 2012 integraal deel uit van de rockband uit Groot-Brittannië. Hij was nooit geïnteresseerd in het vervangen van de overleden frontman Freddie Mercury. In plaats daarvan brengt de zanger Queen-klassiekers "We Are The Champions", "We Will Rock You", "Bohemian Rhapsody" of "Another One Bites The Tust" op zijn eigen manier met zijn fantastische stem en geweldige podiumprésence. In de afgelopen jaren heeft Adam Lambert zo samen met Queen voor onvergetelijke liveshows gezorgd.

In 2020 bracht Queen samen met Adam Lambert het live-album "Around The World" uit, bestaande uit opnames van meer dan 200 liveshows. De plaat zorgde ervoor dat fans nog meer uitkeken naar een Queen + Adam Lambert concert. In 2024 zou het weer zo ver kunnen zijn! Registreer je nu bij ticketbande en weet als eerste wanneer er nieuws is over een Queen + Adam Lambert tour 2024.

De "Live Around The World" tracklist:

* "Tear It Up" (mei).
* "Now I'm Here" (mei).
* "Another One Bites The Dust" (Deacon)
* "Fat Bottomed Girls" ft. Dallas Cowboys Cheerleaders (May)
* "Don't Stop Me Now" (Mercury)
* "I Want To Break Free" (Deacon)
* "Somebody To Love" (Mercury)
* "Love Kills" (De ballade) (Mercury/Moroder)
* "I Was Born To Love You" (Mercury)
* "Onder druk" (Queen/Bowie)
* "Who Wants To Live Forever" (May)
* "The Show Must Go On" (Queen)
* "Love Of My Life" (Mercury)
* "Bohemian Rhapsody" (Mercury)
* Radio Ga Ga" (Taylor)
* "Ay-Ohs" (Mercury)
* "Hammer To Fall" (May)
* "Crazy Little Thing Called Love" (Mercury)
* "We Will Rock You" (May)
* "We Are The Champions" (Mercury)
keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

group