U2 Tickets

U2 Tickets
Registratie voor U2

U2 Tour 2024 - U2 Tickets 2024 - U2 Concerten 2024

Er wordt steeds meer gespeculeerd over een mogelijk U2 album en bijbehorende tour in 2024. Het gerucht gaat dat de bandleden al de opdracht hebben gekregen om de zomer van 2024 vrij te houden voor deze plannen. Daarnaast heeft bandlid Adam Clayton laten doorschemeren dat U2 binnenkort een nieuw album en een wereldtournee zou kunnen aankondigen.

Onlangs baarden Bono en "The Edge" opzien toen ze een concert gaven in een metrostation in Kiev, dat ook dienst doet als schuilkelder. Ze traden daar op samen met een Oekraïense muzikant. Daarnaast was U2 de eerste band die een reeks optredens gaf in de nieuwe "Sphere" in Las Vegas, waardoor hun fans en publiek een compleet nieuwe ervaring kregen.

De band rond frontman Bono staat op de 22e plaats van de 100 grootste muzikanten aller tijden, heeft wereldwijd al meer dan 170 miljoen platen verkocht en is ongetwijfeld een van de belangrijkste bands uit de rockgeschiedenis. Fans wachten met spanning op U2's aankondiging van een nieuwe tournee voor 2023.
Lees hier al het nieuws over een toekomstige U2-tournee in 2022 of 2023.

De bandleden leadzanger Bono (Paul David Hewson),gitarist The Edge (David Howell Evans),bassist Adam Clayton en drummer Larry Mullen junior spelen niet zomaar U2-concerten, ze leveren elke keer weer een megashow. Het hoogtepunt van de laatste U2-concerten van de "Joshua Tree Tour" was het enorme LED-scherm met hoge resolutie waarop voortdurend video's werden afgespeeld.

Registreer nu voor uw U2 tickets 2024 en beleef een show van topklasse tijdens de U2 Tour!
keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

group