Geschenkgutschein Tickets

Geschenkgutschein

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
close
Geen plattegrond van de evenementen hal beschikbaar
Vrije plaatskeuze

Boekt u hier bij uw ticket een hotel.:

Filter zurücksetzen
Categorie
PrijsPrijs per stukkeyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{ ticket.category }}
Blok:{{ ticket.section.name }}
Blok: {{ ticket.section.name }}search
Ambiente:{{ votingDetails.ambiance }}/10
Sicht:{{ votingDetails.view }}/10
Akustik:{{ votingDetails.acoustics }}/10
Ticketranking {{ sectionVotings[ticket.section.name].voting }}/10
done_allKostenloos verzonden
local_shippingSpoedsending
info
Kiest u s.v.p. het aantal hotel kamers. Het aantal tickets wordt voor u automatisch berekend.
{{ calcTicketPrice(ticket.price) }} EUR
incl. BTW / plus versendkosten
Originele prijs Ticket : {{ ticket.face_value }}
Tickets en {{ hotel_selected.days }} hotel overnachting hotel overnachtingen
Niet voldoende tickets beschikbaar
Geen resultaten
Preistransparentie voor onze klanten.:
 • check_circle Es handelt sich um eine Ticketsuche. Der Anbieter wird die Tickets für Sie suchen, falls nötig auf Ihren Namen personalisieren und bis Konzertbeginn zustellen. Die Zustellquote bei einer Ticketsuche liegt annährend bei 100 Prozent, das Risiko einer erfolglosen Suche liegt deutlich unter einem Prozent. Dennoch möchten wir darauf hinweisen, dass bei Nichterfüllung des Auftrages eine Dienstleistungsgebühr von {{ ticketObjectForPriceInfo.no_delivery_fee }} EUR einbehalten wird.
 • check_circle Der Anbieter Ihres Auftrages hat Ihre gewünschten Tickets als vorliegend auf unserer Webseite eingestellt. Diese werden innerhalb von 14 Tagen versendet. Sollte der Anbieter Ihrer gewünschten Tickets nicht innerhalb von 14 Tagen versenden, wird der Auftrag in eine Ticketsuche umgewandelt. Erklärungen hierfür finden Sie ausführlich in unseren AGB.
 • check_circle Originalpreis pro Ticket: {{ ticketObjectForPriceInfo.face_value }} EUR
 • check_circleWij bieden een ticket zoek service aan en bezorgen u uw gewenste tickets na uw opdracht tegen de aangegeven totaal prijs. De totaal prijs is inclusief de originele tickets en onze servicekosten voor het verwerven van de tickets.
 • check_circleGenoemde prijzen zijn prijzen per ticket inclusief kosten en BTW
 • check_circleGeboekte zitplaatsen bevinden zich naast elkaar
 • check_circleBij de bestelprocedure regelen wij voor u automatisch de:
  8.50 EUR - Standard
  12.50 EUR - Verzekerd
  voor de levering / overdracht naar Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Groot-Brittannië, België, Zwitserland, Italië en de Tsjechische Republiek, tenzij het evenement plaatsvindt binnen zeven dagen.

  12.50 EUR - Standaard
  17.00 EUR - Verzekering

  als de gebeurtenis binnen de komende zeven dagen plaatsvindt

  20.00 EUR
  in alle andere landen
 • check_circleIn de bezorgkosten zijn inclusief Kosten voor verpakking, verzend-en bezorgkosten of kosten voor het persoonlijk overhandigen van de tickets op de locatie van het evenement en de BTW.

infoHoudt u er a.u.b. rekening mee dat de organisator de toegang kan weigeren in geval van overtreding van zijn algemene voorwaarden, met name voor gepersonaliseerde tickets.
Zijn de gewenste tickets niet voorhanden of beschikbaar?
 • notifications_activeMeld u zich bij onze TicketAlarm aan en wij informeren u zodra uw gewenste tickets voor Geschenkgutschein - diverse, Deutschland beschikbaar zijn
Voor dit evenement worden de opgevoerde categorieën in de zaalplanning aangegeven. Indien dit voor een aangeboden categorie niet het geval is deelt u ons dat s.v.p. hier mee. Ontbrekende toewijzing meldenHartelijk dank voor uw medewerking
Soorten tickets
Of het nu gaat om een concert, musical, theater, comedyshow, opera, ballet of sportevenement: Ticketbande biedt tickets voor alle fans van live entertainment. Het diverse aanbod omvat alle muziekgenres en vormen van entertainment en varieert van kleinere evenementen van opkomende artiesten tot concerten van de absolute supersterren tot Bundesliga en internationale wedstrijden van ijshockey, handbal, voetbal, Amerikaans voetbal en andere sporten. Tickets voor het betreffende evenement bestaan in verschillende formaten.

Klassieke tickets

Klassieke systeemkaarten werden oorspronkelijk rechtstreeks door de concertzalen of podia uitgegeven. Deze klassieke harde tickets vormen nog steeds de absolute meerderheid van de uitgegeven tickets en zijn niet meer weg te denken uit het concertlandschap.

Fan Tickets

Een absolute must voor alle ticketverzamelaars: het fan ticket in het individuele band- of tourdesign, dat bij sommige artiesten ook als hard ticket wordt aangeboden. Voor de meeste artiesten zijn deze tickets verkrijgbaar.

Mobiele tickets

Mobiele tickets zijn altijd en overal toegankelijk via een ticket-app op de smartphone. De overdraagbaarheid van tickets vindt direct plaats in de app.

Elektronische tickets (e-tickets)

Elektronische tickets, kortweg e-tickets, worden per e-mail verstuurd als PDF-bestand en kunnen gemakkelijk thuis worden uitgeprint of gepresenteerd op een smartphone. De tickets kunnen worden gedownload in de bijlage van de e-mail.


Daarnaast kun je bij Ticketbande de beste plaatsen bemachtigen via de exclusieve voorverkoop. Om geen enkel evenement van je favoriete artiesten of clubs meer te missen, schrijf je je in voor de nieuwsbrief en de ticket alert.