Harry Styles Tickets
Harry Styles Tickets

Harry Styles Tickets

Harry Styles tickets voor de nieuwe data van de "Love On Tour" 2023.

Het wachten is eindelijk voorbij! De nieuwe data voor de Harry Styles concerten in 2023 zijn nu bekend. Na zijn optredens op het Coachella Festival in april, begint Harry Styles begin juli 2023 aan zijn "Love On" tour. Fans in dit land kunnen uitkijken naar vier concerten van de zanger. Harry Styles zal op zijn tournee vergezeld worden door verschillende collega-muzikanten. In Nederland speelt de Britse alternatieve rockband Wolf Alice uit Londen in het voorprogramma.

De superster treedt op 09 juli op in de Ziggo Dome in Amsterdam!

Bovendien speelt hij dicht bij de grens op 22 juli in Keulen, Duitsland.

Hartenbreker Harry Styles is op het hoogtepunt van zijn solocarrière. De zanger en liedjesschrijver werd voor het eerst bekend als lid van de Brits-Ierse boyband One Direction, die in 2010 ontstond uit het castingprogramma X-Factor. Ondanks wereldwijd succes nam de band na vijf jaar samenzijn een pauze voor onbepaalde tijd, die bijna alle leden gebruikten om een solocarrière na te jagen. Harry Styles bereikte in 2017 al de top van de Britse hitlijsten met zijn eerste eigen single "Sign Of The Times", een verrassend rockend nummer. Tickets voor zijn daaropvolgende wereldtournee waren in een mum van tijd uitverkocht. Het eerste studioalbum van Harry Style dat zijn naam draagt, schoot bij de release in mei 2017 niet alleen naar nummer één in de Britse albumcharts, maar belandde ook bovenaan in Australië, Canada, de VS en Ierland. Vervolgens verscheen eind 2019 het bijna even succesvolle vervolgalbum "Fine Line", met daarop de drie singles "Lights Up", "Adore You" en "Watermelon Sugar". Het laatste is Harry Styles' meest succesvolle nummer met 8,4 miljoen verkochte exemplaren. Met zijn muziek, die een mengeling is van pop, softrock, folk en psychedelica, inspireert de muzikant niet langer alleen voormalige One Direction-fans. Voor zijn huidige tournee "Love On" heeft Harry Styles ook een beroep gedaan op King Princess, een van de meest opwindende nieuwe popartiesten in de VS op dit moment.
Niet in de laatste plaats door zijn ongewone kledingstijl is de Brit een artiest die zich ook graag tegen de mainstream beweegt en zich altijd blijft ontwikkelen. Naast zijn muzikale carrière maakte de artiest, die in 1994 in Redditch werd geboren, in 2017 zijn acteerdebuut in het oorlogsdrama "Dunkirk". In 2022 verscheen hij in de psychologische thriller "Don't Worry Darling".

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group