Rolling Stones Tickets

Rolling Stones Tickets
Registratie voor Rolling Stones

Rolling Stones tour | concerten | tickets 2024 / 2025

Rolling Stones fans opgelet! De band plant mogelijk een Europese tour voor 2024! Registreer voor Rolling Stones tickets om alle informatie te krijgen over de komende tour. Miljoenen fans wereldwijd hopen dat de Rolling Stones in 2024 weer in Europa optreden.

Na 18 jaar wachten is het geduld van de fans eindelijk beloond: The Rolling Stones hebben hun nieuwe album "Hackney Diamonds" aangekondigd. Maar dat is nog niet alles. Kort daarna onthulden de Rolling Stones aan hun fans de data voor hun gloednieuwe "Hackney Diamonds Tour 24", waarbij ze door 16 steden in de VS en Canada zullen toeren. Fans kunnen zich erop verheugen Mick, Keith en Ronnie hun populairste hits te zien spelen, zoals "Start Me Up", "Gimme Shelter", "Jumpin' Jack Flash", "Satisfaction" en nog veel meer.

Met dit nieuws stijgen de verwachtingen dat de rocklegendes ook in 2024 weer door Europa zullen toeren en onvergetelijke concerten zullen geven. Europese data voor een nieuwe Stone "Hackney Diamonds Tour 24" tour ontbreken nog. Keith Richards heeft echter al een wereldtournee aangekondigd.

Krijg alle info over Rolling Stones tickets en Rolling Stones concerten op ticketbande.

Werelds meest legendarische band Rolling Stones staat bekend om spectaculaire liveshows en zelfs na meer dan zes decennia bandgeschiedenis trekt Ü70 zich hier werkelijk van niemand iets aan. Als de personificatie van rock'n'roll willen Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood uitvinden "hoe lang je het kunt doen". De Rolling Stones hebben regelmatig wereldrecords gebroken met hun wereldtournees, de eerste in 1981, toen twee miljoen bezoekers samen met de Stones de grootste en meest succesvolle tournee in de muziekindustrie tot nu toe vierden. Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts braken dit record zelf in 1994 met de Voodoo Lounge Tour. In 2022 kunnen we uitkijken naar een jubileumtournee!

Eind 1961 ontmoette Keith Richards bij toeval zijn oude schoolvriend Mick Jagger weer op het station van Dartford, zo'n dertig kilometer van Londen. Het werd al snel duidelijk dat de twee jongens dezelfde muzikale voorkeuren hadden. Jagger nodigde toen Richards uit in zijn repetitieruimte. Korte tijd later vormden Jagger en Richard, samen met gitarist Brian Jones en bassist Dick Taylor, een nieuwe band, die werd uitgebreid met Tony Chapman op drums en Ian Stewart op keyboards. In 1962 speelde de nog naamloze band zijn eerste concert. Toen Brian Jones een advertentie wilde plaatsen voor een optreden, koos hij aan de telefoon spontaan voor de bandnaam Rollin' Stones - een verwijzing naar Muddy Waters' "Rollin' Stone".
Met een platencontract op zak vestigden de Rolling Stones zich als een anti-Beatles band in de jaren 60. De Rolling Stones luidden een nieuw muzikaal tijdperk in, niet alleen met hun uiterlijk, maar vooral met hun geluid. In 1965 bracht de Britse rockband zijn eerste eigen single uit, "The Last Time", nadat ze daarvoor altijd coverversies hadden gespeeld. Het nummer bereikte de top van de hitlijsten en werd onmiddellijk overtroffen door de tweede single "Satisfaction", die wereldwijd een nummer één hit werd. Vanaf dat moment waren de Rolling Stones het gesprek van de dag: uitverkochte tournees over de hele wereld werden vergezeld van albums die de gouden en platina status behaalden. Maar naarmate de tijd verstreek, werd de donkere kant van succes steeds duidelijker. Interne conflicten tussen de bandleden, persoonlijke problemen en gevestigde belangen bepaalden de jaren 70 en 80 van de Rolling Stones. Pas in het midden van de jaren '90 vond de band een oplossing die voor alle leden bevredigend was: om de vijf jaar gaan de Rolling Stones op tournee, zo mogelijk met een nieuw album in de bagage. Dat het concept werkt bewezen de Stones het meest recent met hun "No Filter" tour in 2017. Zullen de Rolling Stones trouw blijven aan hun ritme? Dan kunnen we niet alleen uitkijken naar een nieuwe wereldtournee in 2022, maar mogelijk ook naar een opvolger van 2016's "Blue & Lonesome".
keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

group