André Rieu Tickets

André Rieu Tickets
André Rieu Tickets

André Rieu kaarten voor zijn "Happy Together Tour" 2022/2023.

De beroemdste violist van onze tijd, Andre Rieu, gaat in 2022 en 2023 opnieuw op tournee met zijn Johann Strauss Orkest.

Verzeker uzelf nu van André Rieu kaarten en beleef een geweldig André Rieu concert samen met het Johann Strauss Orkest!

Dat André Léon Marie Nicolas Rieu een muzikale carrière zou beginnen, was zo goed als voorbestemd. Zijn vader André Rieu Sr. was chef-dirigent van het Limburgs Symfonie Orkest, dus klassieke muziek speelde al op jonge leeftijd een grote rol in het leven van André Rieu. Geboren in Maastricht in 1949, begon hij op vijfjarige leeftijd met vioollessen. Later bezocht hij de conservatoria van Luik en Maastricht en stond hij in Brussel onder de voogdij van de Hongaarse violist André Gertler. Gedreven door de wil dat klassieke concerten vreugde en enthousiasme moeten verspreiden en meer geschikt moeten worden voor de massa, speelde Andre Rieu vanaf het begin tijdens zijn concerten naast klassieke werken ook stukken uit verschillende genres, zoals walsen, musicals, opera of Schlager. In 1987 stelde de sterviolist het Johann Strauss Orkest samen, waarmee hij vanaf dat moment over de hele wereld toerde. Zijn inmiddels 60-koppige team ondersteunt André Rieu bij de uitvoering van zijn succesvolle concept - de combinatie van modern geluid en Weense muziek uit de 19e eeuw.
Met ongeveer 100 concerten per jaar en meer dan 40 miljoen verkochte CD's en DVD's is André Rieu een van de meest succesvolle artiesten van onze tijd. Elk concert van André Rieu en het Johann Strauss Orkest is een ware belevenis, niet alleen vanwege de overweldigende livemuziek, maar ook vanwege het fenomenale decor dat de fans tijdens de show wordt geboden.
keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

group