Bruce Springsteen Tickets
Bruce Springsteen Tickets

Bruce Springsteen Tickets

Bruce Springsteen Tickets voor de Bruce Springsteen & E Street Band Live Tour!
The Boss gaat eindelijk weer concerten geven in Europa! Na "The River" tour in 2017, is the Boss terug op het Europese podium met een massale stadiontour 2023.
In 2020 brengt de zanger zijn 20e studioalbum, "Letter To You", uit. Bruce Springsteen zal tijdens zijn komende tournee zeker de nieuwe tracks presenteren. Maar klassiekers als "Dancing in the Dark", "Born in the USA", "The River", "Streets of Philadelphia" of "Darkness on the Edge of Town" zullen niet ontbreken op de concerten.

De voorverkoop is nog niet begonnen. Je kunt je nu al bindend aanmelden bij ticketbande. De aanbieder zorgt ervoor dat de tickets op jouw naam komen te staan nadat de voorverkoop is begonnen.
Registreer je nu bij ticketbande voor Bruce Springsteen tickets en beleef een van de grootste rockmuzikanten live op het podium in 2023!

In zijn meer dan veertigjarige muziekcarrière heeft Bruce Springsteen wereldwijd meer dan 120 miljoen verkochte platen op zijn naam staan. De zanger, geboren in 1949 in New Jersey, heeft al een Oscar en een Tony Award op zijn naam staan, evenals maar liefst twintig Grammy Awards. Toen Bruce Springsteen begin twintig een platencontract kreeg, stelde hij spontaan een band samen uit vrienden en kennissen. Sinds 1974 is de groep die bekend staat onder de naam "E Street Band" actief, maar de constellatie van de leden is in de loop der jaren voortdurend veranderd. In de jaren 70 kreeg Bruce Springsteen van zijn bandleden de bijnaam "The Boss" omdat hij hen na een optreden altijd cash uitbetaalde - de rockmuzikant draagt die titel vandaag nog steeds.
Bruce Springsteen was al een lokale persoonlijkheid, maar in de States groeide hij uit tot een gevierde ster met zijn derde album "Born To Run" en nummers als "Thunderroad" en "Jungleland". Bruce Springsteen betrad vervolgens de rock Olympus met zijn plaat "Born in the USA" uit 1984, met daarop de gelijknamige hit en andere klassiekers als "Dancing In The Dark," "Cover Me" en "Jungeland." In de loop der decennia vestigde Bruce Springsteen zich als een van de meest populaire, succesvolle en invloedrijke muzikanten van onze tijd. Zelfs na meer dan veertig jaar rockt het Rock and Roll Hall of Fame lid als geen ander en inspireert hij jong en oud met zijn charismatische stem en peotic lyrics.
Als Bruce Springsteen niet aan nieuwe muziek werkt, runt hij de Spotify podcast "Renegades: Born in the USA" met niemand minder dan Barack Obama.

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group