Bruce Springsteen Tickets
Bruce Springsteen Tickets

Registratie voor Bruce Springsteen

Bruce Springsteen Tickets voor de Bruce Springsteen & E Street Band Live Tour 2024!

Bruce Springsteen kaarten voor de nieuwe tour 2024? Gaat de Boss weer op een grote Europese tournee in 2024? Registreer voor Bruce Springsteen tickets en krijg alle info over de volgende tour.

Gaat de Boss weer concerten geven in 2024? Miljoenen Bruce Springsteen fans over de hele wereld bidden dat een nieuwe tournee in 2024 werkelijkheid wordt.

Wanneer is er een Bruce Springsteen concert?
The Boss is momenteel alleen op tournee in de VS. De hoop stijgt echter dat de superster terugkeert naar Nederland.


In 2020 brengt de zanger zijn 20e studioalbum "Letter To You" uit. Bruce Springsteen zal tijdens zijn komende tournee zeker de nieuwe nummers presenteren. Maar klassiekers als "Dancing in the Dark", "Born in the USA", "The River", "Streets of Philadelphia" of "Darkness on the Edge of Town" zullen niet ontbreken op de komende concerten.


In zijn meer dan veertigjarige muziekcarrière heeft Bruce Springsteen wereldwijd meer dan 120 miljoen platen verkocht. De zanger, geboren in 1949 in New Jersey, heeft al een Oscar en een Tony Award ontvangen, evenals een ongelofelijke twintig Grammy's. Toen Bruce Springsteen begin 20 een platencontract kreeg, stelde hij spontaan een band samen uit vrienden en kennissen. De groep die bekend staat als de "E Street Band" is actief sinds 1974, maar de constellatie van de leden varieerde voortdurend in de loop der jaren. In de jaren zeventig kreeg Bruce Springsteen van zijn bandleden de bijnaam "The Boss" omdat hij hen na een optreden altijd contant uitbetaalde - deze titel draagt de rockmuzikant tot op de dag van vandaag.
Als Bruce Springsteen al een lokale persoonlijkheid was, groeide hij uit tot een gevierde ster in de States met zijn derde album "Born To Run" en nummers als "Thunder Road" en "Jungleland". Bruce Springsteen betrad vervolgens de rockolympus met zijn plaat "Born in the USA" uit 1984, met daarop de gelijknamige hit en andere klassiekers als "Dancing In The Dark", "Cover Me" en "Jungeland". Door de decennia heen heeft Bruce Springsteen zich gevestigd als een van de meest populaire, succesvolle en invloedrijke muzikanten van onze tijd. Zelfs na meer dan veertig jaar rockt het lid van de Rock and Roll Hall of Fame de podia als geen ander en inspireert hij jong en oud met zijn charismatische stem en poëtische teksten.
Wanneer Bruce Springsteen niet aan nieuwe muziek werkt, leidt hij de Spotify podcast "Renegades: Born in the USA" met niemand minder dan Barack Obama.

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group