Depeche Mode Tickets
Depeche Mode Tickets

Depeche Mode Tickets

Depeche Mode Concerten - Depeche Mode Tickets voor de Depeche Mode Memento Mori Tour 2023.

Memento Mori Tour 2023 - Depeche Mode - Na de dood van Andrew Fletcher dachten veel fans dat dit het einde van het Depeche Mode tijdperk was. Maar gelukkig pakt het anders uit: op 4 oktober werd tijdens een persconferentie in Berlijn de Depeche Mode World Tour 2023 aangekondigd.

Hun laatste album 'Spirit' schoot van 0 naar #1 in de album charts en Depeche Mode tickets voor de band's 'Global Spirit Tour' waren in enkele minuten uitverkocht. Veel fans die in de voorverkoop met lege handen stonden, konden dankzij ticketbande toch de fantastische shows bijwonen.
De "Global Spirit Tour" bestond uit in totaal 130 concerten en de finale van de Depeche Mode tour werd in Berlijn gevierd. Een opname van de twee schitterende Depeche Mode concerten in Berlijn werd uitgebracht op de DVD "Spirits in the forest".
Depeche Mode wordt beschouwd als de populairste elektronische band aller tijden en als een van de pioniers van de synthpop.
Depeche Mode bracht nu de "Ultra - The 12" Singles" plaat uit, die het, niet verrassend, ook goed deed in de Duitse album charts. Depeche Mode bereikte er ook nummer 5 mee in de charts.

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group