Manieren van verzenden

De kaarten worden bij ons altijd met geregistreerde post verzonden. Dat wil zeggen u heeft altijd de mogelijkheid de status van uw zending aan de hand van uw verzend nummer online op te roepen.

Het verzend nummer wordt u bij het verzenden van uw kaarten per E-mail automatisch medegedeeld. 

De kaarten worden naar het, door u opgegeven leveringsadres, gestuurd. Let er gaarne op dat u ( vooral bij korte termijn opdrachten),een leveringsadres heeft opgegeven, waar overdag bereikbaar bent, aangezien er een handtekening bij de levering kan worden gevraagd. Het adres van uw werk of dat van een hotel kan als alternatief adres worden gebruikt. 

Wij vragen u dan ook geen postbusnummer of geen postrestant bij een postkantoor op te geven. Met betrekking tot het specialistische karakter van het militaire postsysteem dienen de klanten met een militair leveringsadres
(APO, Barracks, 00000 Armees enz. )contact met ons Support Centre op te nemen.

Echter bij grote evenementen, over het algemeen in de meeste landen, worden de kaarten van de desbetreffende uitvoeringen pas kort voor het evenement in de gedrukte vorm ter beschikking gesteld. Aangezien wij aan de voorwaarden van de organisator gebonden zijn, vindt de verzending voor deze uitvoeringen pas kort voor het evenement plaats.
 

Versending door UPS

       -In de regel worden de kaarten van uit ons support centrum door UPS versonden
       -Het versendnummer heeft het volgende kenmerk: 1Z6W39934619357
       -Meestal wordt er de volgende Werkdag bezorgd. Bij een binnenlandse express-zending zelfs voor 12.00 uur. 

Verzending door DHL-express

      -  In sommige gevallen worden Express-zendingen door DHL verstuurd.
      -  Het verzendnummer heeft het volgende kenmerk :  926234885193NL
      -  Karten worden de volgende dag tot 18.00 uur bezorgd.

Aangetekend versturen
       
      -  Er wordt via de nationale post verzonden
      -  Het verzendnummer heefty het volgende kenmerk:  RK543296870NL
      -  De laatste twee letters van het verzendnummerzijn van het land van herkomst van de zending en kunnen op            de desbetreffende actuele internet-site worden gevolgd.
      -  De verzending is uitgevoerd, de levertermijn is afhankelijk van het ontvangstadres. 
      -  Niettemin adviseren de status van de zending 5 dagen na de ontvangst van de bevestiging van de zending te            controleren. Er wordt vaak geen melding gedaan en de kaarten liggen bij uw post filiaal klaar om te worden            afgehaald.
      -  De afhaaltermijn is per land verschillend maar ligt rond de 7 werkdagen. Ons agentschap is niet aansprakelijk          voor zendingen die niet zijn afgehaald of waar het aannemen van de kaarten geweigerd zijn.

Verzending door derden


      -  Vele kaarten worden door de verkoper direct naar de uiteindelijke klant gestuurd. Dit kan eveneens door UPS,          DHL worden gedaan of aangetekend worden verzonden. Daarmee heeft de verkoper de vrije keuze van het              verzendhuis.
      -  De bekendste verzendhuizen zijn Fedex, Hermes, TNT (Internationaal),Mensajes, Eviala (Spanje),EMS                  (Oostenrijk),Chronopost (Frankrijk),Royal Mail ( Great Brittain ).
      -  In deze gevallen krijgen wij eveneens een verzendnummer en het Online volgen van de zending is ook                    mogelijk.


Verzendkosten

De servicekosten zijn inclusief porto en verzendkosten. Wij houden ons het recht voor, de passende manier van verzenden te kiezen. 
 

Afgeven / deponeren bij de lokatie van de evenementen

In bepaalde gevallen ( bijvoorbeeld bij grote concerten of korte termijn opvoeringen ) houden wij ons het recht voor een afgifte op de lokatie te regelen. Bij sommige uitvoeringen kunnen de kaarten eveneens  op de lokatie van het evenement worden gedeponeerd. In beide gevallen wordt u over de détails per mail geïnformeerd. De bemiddelingsbevestiging geldt, zo nodig, als afhaalbewijs. 

Electronische Tickets

Een electronische kaart is een toeganskaart, die u per E-mail als PDF- of als JPEG-Datei ontvangt. Deze electronische tickets ( hieronder vallen eveneens E-Tickets, Oneline-Tickets, Fast Tickets of Print@Home Tickets ) moeten op wit DIN A4 papier afgedrukt worden. Aangezien deze op de uitvoeringslokatie gescanned worden, is het van het grootste belang dat de Barcode bij de entree goed leesbaar is. Let u a.u.b. op de drukkwaliteit van de Tickets en bescherm ze tegen regen.
de Tickets kunnen naar goeddunken worden afgedrukt. Elke Barcode garandeert echter enkel en alleen de toegang van een persoon.
Bij de levering van E-mail Tickets geldt de bemiddelingsbevestiging van de E-mail als ontvangsbewijs.