Dua Lipa Tickets
Dua Lipa Tickets

Dua Lipa Tickets

Dua Lipa kaarten voor de "Future Nostalgia" Tour 2022.

Als onderdeel van haar tournee door het Verenigd Koninkrijk en Europa geeft Dua Lipa twee concerten in Nederland. De zangeres met Kosovaars-Albanese roots brengt haar in april 2020 verschenen tweede album mee, dat met zijn electrobeats en losse, bijtende teksten uitnodigt om mee te zingen en te dansen. Vanwege Corona zijn alle Dua Lipa concerten uitgesteld van 2021 tot mei 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Data voor de Dua Lipa concerten 2022:

17 mei 2022 Amsterdam
18 mei 2022 Amsterdam

Koop nu je Dua Lipa tickets en beleef het uitzonderlijke Britse talent live op het podium!

Dua Lipa is niet meer weg te denken uit de muziekwereld. De zangeres verovert de internationale hitlijsten met de ene radiohit na de andere. In 2015 bracht de Londense haar eerste single "New Love" uit. Dua Lipa beleefde haar commerciële doorbraak in Europa met haar tweede single "Be the One". "Blow Your Mind" opende eindelijk de weg voor de muzikant om de Amerikaanse hitlijsten binnen te komen. In 2016 werkte ze samen met Sean Paul aan het aanstekelijke nummer van het jaar "No Lie". Een jaar later bracht de popzangeres haar titelloze debuut uit, waarop ze "Homesick" zingt met o.a. Coldplay frontman Chris Martin. Dua Lipa behaalde in 2018 haar meest succesvolle samenwerking met Calvin Harris. Hun gezamenlijke lied "One Kiss" schoot in 21 landen naar de top van de hitlijsten. In datzelfde jaar ontving Dua Lipa twee BRIT Awards voor "Best Female Artist" en "Breakthrough Act of the Year". In 2019 werd een Grammy toegevoegd aan de prijzencollectie van de muzikant.
De zangeres, geboren in 1995, heeft ondanks haar jonge leeftijd al een ongekende carrière achter de rug. Haar liedjes gaan op en neer op de radio, ze staat steevast in de bovenste regionen van de internationale hitlijsten, en ze heeft samengewerkt met andere supersterren, zoals Miley Cyrus in 2020 en onlangs nog Elton John voor het nummer "Cold Heart". Met haar charisma en volumineuze stem kan Dua Lipa de grote namen nu al bijbenen - dat heeft ze vaak genoeg bewezen.

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group