Helene Fischer Tickets
Helene Fischer Tickets

Helene Fischer Tickets

Helene Fischer kaarten voor het exclusieve openluchtconcert in München in augustus 2022 en de pas aangekondigde "Rausch Tour" 2022/2023.

In augustus geeft Helene Fischer haar grootste openluchtconcert tot nu toe in München. Als het optreden in het expositiecentrum het enige optreden van de zanger voor 2022 zal zijn, kunnen de fans zich des te meer verheugen op een uitgebreide en fenomenale tournee in 2023. In samenwerking met Cirque du Soleil kan het publiek spectaculaire liveshows verwachten in Bremen, Keulen, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Stuttgart, Oberhausen, Berlijn, Mannheim, Hannover, München en Frankfurt.
Nadat haar comeback track met "Despacito" ster Luis Fonsi, "Vamos a Marte", zelfs het succes van "Atemlos" overtrof, keek de hele Schlager gemeenschap reikhalzend uit naar nieuwe nummers van Helene Fischer. In oktober 2021 bracht de zangeres haar nieuwste album "Rausch" uit, dat zich opnieuw wist te handhaven aan de top van de hitlijsten. Helene Fischer zal de nieuwe nummers, maar ook haar grootste hits, presenteren tijdens haar komende tournee in 2023.

Verzeker u nu van originele tickets voor alle concerten!

Met meer dan 17 miljoen verkochte platen is Helene Fischer een van de meest succesvolle zangeressen in Europa. De laatste jaren is de musicus erin geslaagd de stoffige Schlager een frisse toets te geven en het genre weer respectabel te maken. Met haar eerste album "Von hier bis unendlich" (Van hier tot oneindig) in 2006, drong de zangeres meteen de Duitse hitlijsten binnen - waar ze tot op de dag van vandaag is gebleven. "Für einen Tag", "Farbenspiel", "Helene Fischer" en onlangs nog "Rausch" wisten zich zelfs op de eerste plaats te handhaven.
Dat Helene Fischer, geboren als Elena Petrovna Fischer, een carrière als popzangeres zou beginnen, is te danken aan haar moeder, die demo's van haar dochter door heel Duitsland stuurde en haar onder de aandacht van een manager bracht. Helene Fischer maakte haar eerste televisieoptreden in 2005 samen met haar ex-partner Florian Silbereisen. Sindsdien is de in 1984 in Siberië geboren muzikant een vaste waarde in het medialandschap geworden. Sinds 2011 is Helene Fischer presentatrice van de "Helene Fischer Show", die jaarlijks met Kerstmis wordt uitgezonden. De popkoningin heeft ook haar acteertalent kunnen bewijzen, bijvoorbeeld als gast op de Traumschiff of in Tatort. Maar haar thuis is en blijft het grote podium. Helene Fischer heeft altijd uitverkochte tours en concerten. Niet alleen is elk optreden een vocaal hoogtepunt, maar Helene Fischer verblijdt haar publiek ook altijd met opzwepende dans- en acrobatische optredens. Helene Fischer heeft al verschillende prijzen gekregen voor haar buitengewone talent. De zangeres heeft reeds de Kroon van de Volksmuziek, de Bambi, de Gouden Camera, de Gouden Henne, de Romy en de Echo ontvangen.

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group