Helene Fischer Tickets
Helene Fischer Tickets

Helene Fischer Tickets

Helene Fischer kaarten voor de "Rausch-Tour" 2023. Helene Fischer komt naar Nederland voor een concert. Bestel nu uw tickets voor Helene Fischer!

Helene Fischer komt op 13 september 2023 voor één show naar Arnhem.
In 2022 speelde Helene Fischer haar grootste openluchtconcert ooit op het speciale buitenterrein van de beurs van München. In 2023 volgt dan eindelijk weer een uitgebreide en fenomenale tournee. In samenwerking met Cirque du Soleil kan het publiek spectaculaire liveshows verwachten tijdens de "Rausch"-tournee.

Nadat haar comeback track met "Despacito" ster Luis Fonsi, "Vamos a Marte", zelfs het succes van "Atemlos" overtrof, keek de hele Schlager gemeenschap reikhalzend uit naar nieuwe nummers van Helene Fischer. In oktober 2021 bracht de zangeres haar nieuwste album "Rausch" uit, dat zich opnieuw wist te handhaven aan de top van de hitlijsten. Helene Fischer presenteert de nieuwe nummers, maar ook haar grootste hits, tijdens haar komende tournee in 2023.

Verzeker je nu van originele tickets voor alle Helene Fischer concerten op ticketbande!

Met meer dan 17 miljoen verkochte platen is Helene Fischer een van de meest succesvolle zangeressen van Duitsland. De afgelopen jaren is de muzikante erin geslaagd om de stoffige Schlager een frisse touch te geven en het genre weer respectabel te maken. Met haar eerste album "Von hier bis unendlich" (Van hier tot in het oneindige) in 2006 kwam de zangeres meteen de Duitse hitlijsten binnen - waar ze tot op heden is gebleven. "Für einen Tag", "Farbenspiel", "Helene Fischer" en recentelijk "Rausch" wisten zich zelfs staande te houden op de toppositie. Dat Helene Fischer, geboren Elena Petrovna Fischer, een carrière als popzangeres zou beginnen, is te danken aan haar moeder, die demo's van haar dochter door heel Duitsland stuurde en haar onder de aandacht van een manager bracht. Helene Fischer maakte haar eerste televisieoptreden in 2005 samen met haar ex-partner Florian Silbereisen. Sindsdien is de in 1984 in Siberië geboren muzikante een vaste waarde in het medialandschap geworden. Sinds 2011 presenteert Helene Fischer de "Helene Fischer Show", die jaarlijks met Kerstmis wordt uitgezonden. De popkoningin heeft ook haar acteertalent kunnen bewijzen, bijvoorbeeld als gast in het Traumschiff of in Tatort. Maar haar thuis is en blijft het grote podium. Helene Fischer heeft altijd uitverkochte tournees en concerten. Niet alleen is elk optreden een vocaal hoogtepunt, maar Helene Fischer brengt haar publiek ook altijd in vervoering met opzwepende dans- en acrobatische optredens. Helene Fischer heeft al verschillende prijzen ontvangen voor haar buitengewone talent. De zangeres ontving al de Volksmuziekkroon, de Bambi, de Gouden Camera, de Gouden Henne, de Romy en de Echo.

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group