Red Hot Chili Peppers Tickets
Red Hot Chili Peppers Tickets

Red Hot Chili Peppers Tickets

Red Hot Chili Peppers kaarten voor de World Tour 2022.

Ter gelegenheid van de 30e verjaardag van hun studio-album "Blood Sugar Sex Magik" hebben de Red Hot Chili Peppers het heugelijke nieuws over een wereldtournee in 2022 bekendgemaakt. Twee data brengt de Amerikaanse rockband naar Duitsland. Tijdens hun concerten in Europa en Noord-Amerika zullen de Red Hot Chili Peppers vergezeld worden door verschillende speciale gasten. De band heeft rappers ASAP Rocky en Thundercat vastgelegd voor de concerten.

Red Hot Chili Peppers kaarten voor de 2022 tour zijn nu verkrijgbaar.

10 juni 2022 Nijmegen, Goffertpark
05 juli 2022 Keulen, RheinEnergieStadion
12 juli 2022 Hamburg, Volksparkstadion

Verzeker je van een van de felbegeerde tickets om er live bij te zijn tijdens de Red Hot Chili Peppers concerten 2022!

Eerder als een ludiek project gaven schoolvrienden Anthony Kiedis, Michael "Flea" Balzary, Hillel Slovak en Jack Irons hun eerste gezamenlijke optreden in februari 1983 onder de naam "Tony Flow and the Miraculously Majestic Masters of Mayhem". Al na hun tweede optreden werd de band omgedoopt tot Red Hot Chili Peppers, waarmee ze de klassieke blues- of jazzbandnamen volgden. De Red Hot Chili Peppers deden snel van zich spreken in hun geboortestad L.A., niet in het minst door hun excentrieke optreden tijdens concerten, zoals toen de jongens naakt optraden met alleen een sok over hun edele delen. In augustus 1984 brachten de Red Hot Chili Peppers hun debuutalbum uit, dat dezelfde naam droeg. Verdere albums volgden tot 1989, maar ze waren nauwelijks succesvol. De Red Hot Chili Peppers werden pas commercieel succesvol met de langspeler "Blood Sugar Sex Magik", die in 1991 werd uitgebracht. Van de CD werden wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht en de Californiërs kwamen op nummer één in de hitlijsten van Australië, Canada en Nieuw-Zeeland. De single "Under The Bridge" werd een hit en is nog steeds een van de bekendste nummers van de band. In 1999 verscheen het meest succesvolle album uit de geschiedenis van de Red Hot Chili Peppers, "Californication". Maar ook "By the Way" in 2002 en "Stadium Arcadium" vier jaar later verkochten wereldwijd miljoenen exemplaren en wonnen talrijke gouden en platina awards. Nummers als "Scar Tissue", "Otherside", "Dani California" en "Snow (Hey Oh)" bereikten ook internationaal hoge hitparadeposities. In de loop van hun 38-jarige muziekcarrière hebben de Red Hot Chili Pepper verschillende prijzen gewonnen, waaronder zes Grammy's en drie Echo's. Sinds 2012 zijn de Californiërs ook vertegenwoordigd in de Rock and Roll Hall of Fame.
De muzikale carrière van de Red Hot Chili Peppers wordt niet alleen gekenmerkt door verschillende personele herstructureringen, maar ook door de drugsverslaving van de individuele leden in de beginjaren. In 1988 overleed gitarist Hillel Slovak na een overdosis, waardoor de band even op het randje van uitsterven kwam te staan. Vandaag bestaat de band uit de voormalige oprichters Kiedis en Flea, evenals Chad Smith en John Frusciante, die zich in 2019 weer bij de band aansloten.

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group