Robbie Williams Tickets
Robbie Williams Tickets

Robbie Williams Tickets

Robbie Williams Tickets - Robbie Williams Tour 2023

Robbie Williams is zonder twijfel een van de grootste muzikanten en entertainers van onze tijd. In 2023 krijgen de fans de kans om het uitzonderlijke talent opnieuw live te beleven. In het voorjaar van 2023 zal de ster door Europa toeren als onderdeel van zijn "XXV Tour 2023 - 25 Years Of Hits".

Robbie Williams is wereldrecordhouder in het Guinness Book voor de verkoop van 1,6 miljoen concertkaartjes op één dag. Van boyband tienerhartroos tot solo megaster, de Brit heeft meer dan 77 miljoen platen verkocht sinds hij Take That verliet, waarmee hij een van 's werelds meest succesvolle soloartiesten is. Met hits als "Let Me Entertain You", "Millennium", "No Regrets", "Rock DJ", "Supreme", "Eternity" en "Feel" is de Brit uitgegroeid tot een gevierd en charismatisch live-artiest. Zijn shows op podia over de hele wereld zijn legendarisch en beloven entertainment van de eerste tot de laatste seconde. Juist daarom had zijn laatste tournee door Europa als thema "Heavy Entertainment Show". Alle concerten waren binnen een paar dagen volledig uitverkocht.


Reserveer nu uw Robbie Williams tickets en beleef de grootste entertainer van de muziekscene live op het podium!

De zanger, die in 1974 werd geboren in Stoke-on-Trent, Engeland, werd beroemd door de Britse boyband Take That, waar hij op 16-jarige leeftijd lid van werd. In de jaren negentig was de band een van de meest succesvolle ter wereld en veroorzaakte een enorme hype, vooral onder tieners. Vanwege de groeiende meningsverschillen tussen Williams en zijn bandleden, verliet Williams de boyband in 1995 en vervolgde vanaf dat moment een solocarrière. Zijn debuutalbum "Life Thru A Lense" verkocht aanvankelijk langzaam, maar de single "Angels" was een groot succes. Het nummer verkocht meer dan een half miljoen exemplaren en maakte Williams los van zijn imago als voormalig boybandlid.
Tot op heden heeft Williams meer dan tien miljoen platen verkocht. Zijn uitgebrachte studioalbums bereikten bijna altijd nummer één in de Britse hitlijsten en meervoudig platina. Maar ook in Europese landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland was de artiest regelmatig vertegenwoordigd in de bovenste regionen van de hitlijsten. Robbie Williams toerde verschillende keren door Europa en speelde in uitverkochte zalen. Hij zong unieke duetten met sterren als Nicole Kidman of Kylie Minogue, bijvoorbeeld de hit "Kids" . Robbie Williams' talent is beloond met talrijke prijzen en onderscheidingen, waaronder negen ECHO awards en 18 BRIT Awards, de enige Britse artiest die deze in ontvangst mocht nemen. Hij werd ook opgenomen in de UK Music Hall Of Fame als invloedrijke muzikant van de jaren negentig.
Williams kwam eind jaren negentig en begin jaren 2000 herhaaldelijk in het nieuws. Na het verlaten van de band, werden zijn feesten, alcohol en drugs escapades frequenter. De verhuizing naar Los Angeles en de door Robbie's vriend en zanger Elton John geïnitieerde opname in een afkickkliniek enerzijds en de relatie met zijn vriendin Ayda Field anderzijds, met wie de zanger sinds 2007 samen is en sinds 2010 getrouwd, hebben Robbie Williams uiteindelijk gered van deze buitensporige fase in zijn leven. Williams heeft vier kinderen met de Amerikaanse actrice.

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group