Coldplay Tickets

Coldplay Tickets
Coldplay Tickets

Tickets voor Music of the Spheres Tour 2024 - Coldplay Tickets 2024

Mis de kans niet om deel uit te maken van Coldplay's "Music of the Spheres" wereldtournee 2024. De populaire band reist volgend jaar weer door Europa om hun unieke muziek live te presenteren. Dompel jezelf onder in de speciale sfeer en geniet van de opzwepende nummers van Coldplay tijdens een van hun concerten. Koop vandaag nog je tickets op Ticketbande om er zeker van te zijn dat je dit onvergetelijke muzikale evenement niet mist.

Coldplay zet hun "Music of the Spheres World Tour" voort in 2024. Tijdens hun laatste concert in Amsterdam kondigde de band rond Chris Martin nieuwe data aan voor 2024. Naast Duitsland staan Griekenland, Roemenië, Hongarije, Frankrijk, Italië, Finland, Oostenrijk en Ierland op het tourschema.

Tijdens hun laatste concert in Amsterdam kondigde Coldplay nieuwe data aan voor 2024. Naast Duitsland zal de band optreden in Griekenland, Roemenië, Hongarije, Frankrijk, Italië, Finland, Oostenrijk en Ierland. Deze winter staat Coldplay op het podium in Australië en Azië.

De data voor de Coldplay Europa concerten 2024:

20 juli 2024 Düsseldorf, Merkur Spielarena
21 juli 2024 Düsseldorf, Merkur Spielarena
15 augustus 2024 München, Olympisch Stadion
17 augustus 2024 München, Olympisch Stadion
21 augustus 2024 Wenen, Ernst-Happel-Stadion Stadion
22 augustus 2024 Wenen, Ernst Happel Stadion

12 juli 2024 Rome, Stadio Olimpico
13 juli 2024 Rome, Stadio Olimpico
28 juli 2024 Helsinki, Olympisch Stadion
29 augustus 2024 Dublin, Croke Park
30 augustus 2024 Dublin, Croke Park

Volgens geruchten gaat Coldplay in 2025 verder met hun "Music of the Spheres" tour. Naar verwachting zullen Azië, Europa en Latijns-Amerika weer op het tourschema staan. Registreer je nu bij ticketbande en blijf direct op de hoogte van nieuws over een Coldplay Tour 2025.

Koop je Coldplay tickets nu bij ticketbande.

"Ik noem het magie. Het is moeilijk om het treffender te verwoorden dan dat. De megaband Coldplay rond frontman Chris Martin, met een ongewijzigde line-up sinds 1996, is uitgegroeid tot een van de grootste pop-rockbands ter wereld. Hun concerten, die altijd uitverkocht zijn, grenzen aan magie. Iedereen die het live heeft meegemaakt, weet waar we het over hebben. Een kleurrijke en vrolijke show waar zowel fans als de band van genieten - kippenvel is voorgeprogrammeerd! Koop nu Coldplay tickets en beleef een van 's werelds meest succesvolle bands live in 2024.

Chris Martin, Jonny Buckland, Will Champion en Guy Berryman ontmoetten elkaar in 1996 op het London University College en vanaf dat moment zouden ze muziekgeschiedenis schrijven. Hun grote doorbraak kwam in 2000 met hun debuutalbum "Parachutes". Al hun acht daaropvolgende studioalbums bereikten nummer één in de albumcharts in talloze landen, en sommige ervan werden multi-platina. In oktober 2021 bracht Coldplay hun negende studioalbum "Music of the Spheres" uit. Met de track "Higher Power" en de single "My Universe", die in samenwerking met BTS tot stand kwam, leverde Coldplay twee hits af die wekenlang op alle radiostations genoteerd stonden. Met een totaal van meer dan 110 miljoen verkochte platen wereldwijd is Coldplay een van de meest succesvolle bands van de 21e eeuw. Op de streamingdienst Spotify bereikt Coldplay meer dan zes miljoen luisteraars per maand en hun meest succesvolle single tot nu toe, "Something Just Like This", heeft een ongelooflijke 1,7 miljard streams. Tijdens hun muzikale carrière heeft de Britse band al verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder alleen al zeven Grammy's.

Ticketbande verkoopt of bemiddelt geen Coldplay tickets, maar biedt een platform waarop derden een zoekdienst aanbieden om Coldplay tickets te vinden. Ticketbande is niet de verkoper van de tickets.
keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

group