Coldplay Tickets
Coldplay Tickets

Coldplay Tickets

Koop uw tickets voor Coldplay's "Music of the Spheres" Wereldtournee 2024. De gerenommeerde band toert in 2024 opnieuw door Europa om hun geweldige muziek live te presenteren. Mis de kans niet om Coldplay's unieke sfeer en aanstekelijke songs te ervaren tijdens een van hun concerten. Koop nu je tickets om er zeker van te zijn dat je deel uitmaakt van deze onvergetelijke muzikale ervaring.

Tijdens hun laatste concert in Amsterdam kondigde Coldplay nieuwe data aan voor 2024. De band zal optreden in Griekenland, Roemenië, Hongarije, Frankrijk, Italië, Finland, Oostenrijk en Duitsland.

Daarvoor zal de band in de winter van 2024 optreden in Australië en Azië.

Reserveer nu je tickets voor Coldplay 2024 op Ticketbande.

"I call it magic" is de titel van Coldplay's nummer "Magic" uit 2014. Treffender kan het bijna niet verwoord worden. De mega-band Coldplay rond frontman Chris Martin, met een ongewijzigde bezetting sinds 1996, is uitgegroeid tot een van de grootste pop-rock bands in de wereld. Hun concerten, die altijd uitverkocht zijn, grenzen aan magie. Iedereen die het live heeft meegemaakt, weet waar we het over hebben. Een kleurrijke en vrolijke show waar zowel fans als de band van genieten - kippenvel is voorgeprogrammeerd! Koop nu je Coldplay tickets en beleef een van 's werelds meest succesvolle bands live in 2023.

Chris Martin, Jonny Buckland, Will Champion en Guy Berryman ontmoetten elkaar in 1996 op het University College in Londen en zouden vanaf dat moment muziekgeschiedenis schrijven. Hun grote doorbraak kwam in 2000 met hun debuutalbum "Parachutes". Al hun acht daaropvolgende studio-albums bereikten nummer één in de album-hitlijsten in talrijke landen, en sommige ervan werden multi-platina. In oktober 2021 bracht Coldplay hun negende studioalbum "Music of the Spheres" uit. Met het nummer "Higher Power" en de single "My Universe", die in samenwerking met BTS tot stand kwam, leverde Coldplay twee hits af die wekenlang op alle radiostations te horen waren. Met een totaal van meer dan 110 miljoen verkochte platen wereldwijd is Coldplay een van de meest succesvolle bands van de 21e eeuw. Op de streamingdienst Spotify bereikt Coldplay meer dan zes miljoen luisteraars per maand, en hun meest succesvolle single tot nu toe, "Something Just Like This", heeft een ongelooflijke 1,7 miljard streams. Tijdens hun muzikale carrière heeft de Britse band al diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder alleen al zeven Grammy's.

Ticketbande verkoopt of bemiddelt niet in Coldplay tickets, maar biedt een platform waarop derden een zoekdienst aanbieden om Coldplay tickets te vinden. Ticketbande is niet de verkoper van de tickets.

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group