AC/DC Tickets
AC/DC Tickets

Registratie voor AC/DC

AC/DC Tickets - AC/DC Terugkeer - AC/DC Tour 2023 -AC/DC Concerten - Alle AC/DC fans over de hele wereld dromen van een nieuwe AC/DC tour in 2023.
Het nieuwe AC/DC album is getiteld "Power-UP" en is uitgebracht op 13 november 2020. Ook dit AC/DC album bereikte bijna overal ter wereld nummer 1 in de hitlijsten.
AC/DC kondigde op 1 oktober een reünie aan met zanger Brian Johnson, bassist Cliff Williams en drummer Phil Rudd. Het is de bedoeling dat er in 2021 of 2022 een tournee komt, maar die is nog niet officieel bevestigd. Maar de fans weten het zeker: AC/DC komt eraan!
AC/DC is al sinds 1973 een van de meest succesvolle bands ter wereld. Hun album "Back in Black" is het op één na meest succesvolle album ter wereld met 44 miljoen verkochte exemplaren.

Schrijf je nu in en wees de eerste die weet of er een nieuwe AC/DC tour aankomt en of we je binnenkort AC/DC tickets kunnen aanbieden.
Alle informatie die je nodig hebt over AC/DC tickets kun je vinden op ticketbande.de.
Fans die zich nu inschrijven voor AC/DC tickets kunnen er zeker van zijn dat zij de felbegeerde tickets voor de AC/DC tour in 2023 zullen ontvangen.

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

Plaats van het evenement?TeamTegenspeler?

group