AC/DC Tickets

AC/DC Tickets
Registratie voor AC/DC

Comeback van de rocklegendes in 2024? - AC/DC concerten verwacht in 2024 - alle informatie over mogelijke tickets voor de AC/DC tour 2024.

AC/DC plant een concert in Dublin in de zomer van 2024 volgens de Australische ambassade op X. Twee extra concerten in München waren al bevestigd door de burgemeester van München.

Over de hele wereld wachten de trouwe volgers van AC/DC ongeduldig op de aankondiging van een nieuwe tournee. Wijzen de laatste ontwikkelingen erop dat hun langverwachte wens binnenkort werkelijkheid kan worden? Het lijkt er wel op. Voor het eerst sinds 2016 heeft de legendarische Australische hardrockband AC/DC hun terugkeer naar het podium aangekondigd. Oorspronkelijk zou de band dit jaar optreden op het Power Trip Festival in Indio. Helaas moest dit optreden worden geannuleerd omdat Ozzy Osbourne verhinderd was. Toch hopen fans dat dit een teken is dat de heavy metal veteranen binnenkort weer naar Duitsland en Europa komen. AC/DC staat bekend om hun opzwepende live-optredens, wat ongetwijfeld een bijzondere ervaring zou zijn voor hun trouwe volgers. Meld je nu aan om mogelijke AC/DC tour updates te ontvangen.

In de afgelopen jaren heeft AC/DC talloze rockklassiekers voortgebracht, zoals "Back in Black" en "Highway to Hell", en staat het garant voor een opzwepende podiumshow. Hoewel de exacte tourdata en -locaties nog niet officieel zijn bevestigd, is het zeker dat de aankomende tour een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn voor rockliefhebbers over de hele wereld en AC/DC zal opnieuw bewijzen dat rock 'n' roll tijdloos is.

Wanneer was AC/DC voor het laatst op tournee?

AC/DC toerde voor het laatst door Duitsland en Oostenrijk in 2015 en 2016 als onderdeel van de "Rock or Bust" tour.

AC/DC is een van de meest succesvolle bands sinds de oprichting in 1973. AC/DC heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen albums verkocht. Hun album "Back in Black" is de op één na succesvolste plaat ter wereld met meer dan 50 miljoen verkochte exemplaren. Met hun huidige AC/DC album "Power Up" uit 2020, dat net als sommige van hun elf voorgangers de nummer één positie in de internationale hitlijsten veroverde, bewees AC/DC dat ze het na 50 jaar bandgeschiedenis nog steeds in zich hebben.
AC/DC kondigde een reünie aan met zanger Brian Johnson, bassist Cliff Williams en drummer Phil Rudd in oktober 2020.
keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

group