Metallica Tickets

Metallica Tickets
Metallica Tickets

Metallica M72 Wereldtournee 2024 - Metallica Concerten en Tickets 2024

Metallica fans opgelet! De band onder leiding van James Hetfield keert terug naar Europa in 2024. Metallica heeft een XXL wereldtournee aangekondigd met de M72 World Tour en de band zal in verschillende Europese steden spelen. Zorg dat je er live bij bent en koop nu je ticket voor een adembenemende show!

Als onderdeel van hun nieuwe album "72 Seasons" tourt Metallica in 2024 over de hele wereld. Het bijzondere aan de "M72 World Tour": Metallica zal dubbele concerten spelen in elke stad die ze aandoen voor hun tour, met verschillende setlists en support line-ups. Nadat James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett en Robert Trujillo dit jaar het podium rockten in Hamburg, zullen ze in 2024 terugkeren naar München. De band is niet voor niets genomineerd voor verschillende Grammy's in 2024, waaronder in de categorieën "Best Metal Performance" en "Best Rock Performance".

Hun laatste album "Hardwired... To Self-Destruct" schoot wereldwijd naar nummer één in de hitlijsten en heeft tot op heden meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. De band rond oprichters Lars Ulrich en James Hetfield, die al de prijs voor beste live band heeft gewonnen, wordt door zijn fans met spanning tegemoet gezien om terug te keren op het podium. Met hun laatste concerten brak Metallica publieksrecords en bewees opnieuw dat zij de thrash titanen zijn.

Koop nu uw Metallica tickets en beleef een van de grootste bands aller tijden live op het podium in 2024!
keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Alle{{ group }}
{{ rounds.name }}

group